24/5 (v.11, 10+6)

Jag har börjat drömma mardrömmar på nätterna. Ligger även ocgh oroar mig för förlossningen. Funderar på i vilken ställning jag skall föda samt hur länge jag ska stanna hemma. Rädslan för att inte hinna in eller föda på ett intagsrum är stor, samtidigt vill jag inte åka in för tidigt heller. Hoppas att allt går bra när den dagen är kommen.
Komstigt att jag ska nehöva oroa mig redan nu. Jag kan vakna vid 3-4 på natten och inte kunna somna om förren framåt kl 5-6.
Det kanske är mitt sommarjobb som sätter igång alla tankar. Jag är ju mitt i det så gott som vaje dag nu. Ser förlossningar, funderar över min egen....

Min mage.



Så här r magen just nu... visst kan man se att det är en graviditetesmage om man tittar innanför tröjan. Utanför lyckas jag dölja det ganska bra. Än så länge ser man bara lite småfet ut...

Klar uska, sommarjobbar, bakar bebis....

Jag har påbörjar mitt sommarjobb nu, eller iaf intro. Det är jättekul fast lite nervöst. Man vill ju gärna vara duktig och klara av allt galant.
Det känns iaf meningsfullt, tycker jag är viktigt. Tanken på att JAG gör skillnad, den är helt fantastiskt!
Jag börjar tänka mer o mer på våran egen förlossning även fast den nu är långt borta. Tror tiden kommer gå fort under sommaren. När man inte hinner tänka på det på samma sätt. Man har annat att fokusera sig på. Kommer dock endast vara i v. 23-24 när sommarjobbet tar slut. Hoppas dock på att få en inskolning på BB också. Vore jättekul att få möjlighet att jobba där också till hösten. De har dåligt med vikarier på kvinnokliniken. Så jag behövs =)
Om de vill ha mig vill säga.
Men det tror jag nog.
Man måste få vara lite självsäker.
Jag inväntar betygen med spänning. Jag vet alla utom 1 egentligen. Men att få se det på paper kommer vara underbart!
Kan knappt förstå att jag är klar uska nu.
Jag har slitit för det.

V. 11 nu.
10+2 enligt BM.
Men...
V.9
8+4 enligt mig. =)

Vi får se. Längtar till UL
Vet inte hur jag skall göra med att berätta för mina kollegor om "magen"...
Tids nog få dem ju iaf veta det.
Det blirju en kollega som gör UL om inte får en kontakt med dem tidigare i just min graviditets syfte.
BM skulle ta upp mig på mötet igår om hur vi skulle gå tillväga denna gång med tanke på min bakgrunds sjukdom och kevins påverkan när han föddes.

Jag är rädd att föda för tidigt, jag är rädd att föda för snabbt. Jag vill vara inne på ett förlossningsrum i en förlossningsäng. INGET ANNAT! GAAAH, skall man verkligen oroa sig för detta redan?
Man ser och hör för mycket på mitt jobb...
Men det blir som det blir.
Så är det alltid.
Jag tror dock på ett nov barn. Varför vet jag inte. Är det som jag tror att bebis vill ut till jul, så är nov ett mycket tidigt alternativ tycker jag.
Kevin är född i 36+4 och mådde fint. var rätt stor 3295g och 50 lång. Men, jag vill nog försöka mig på ett fullgånget barn denna gång. Då kommer jag formodligen hem med bebis fortare.
Min hemliga önskan är endå fortfarande att åka hem direkt efter förlossningen. (6tim efter) . Men jag antar att det bara är att glömma med min tidigare historik.
Jag blir iaf 2 barns mamma,eller 3 barns mamma... jag tror ju fortfarande på tvillingar ;P
Fast jag hoppas det bara är en. Och en tjej. Fast en kille går utmärkt också. Det är bara det att vi har svårare att komma överens med ett killnamn än ett tjejnamn.

 

Inskrivning

I dag har vi varit hos Bm. Proverna såg bra ut. UL blir den 17 juli. Längtar.

v. 8 med kevin.



Jag är något större nu än jag var här på bilden med kevin i samma vecka som jag är i nu.

är i v. 8 eller 10 nu...

Magen börjar formas, men den är mest svullen änså länge. Just nu är vår bebis inte så stor. Men jag har en obehaglig känsla av att det är 2 stycken där inne. Tänk om det blir twins. gaaah, det måste gå, men det kommer ta långt tid att smälta tanken,så jag vill veta det snarast i såntf all. är lite orolig faktiskt. Klarar jag av 2 bebisar samtidigt?

Th och kevin är snälla (för det mesta) och hjälper mig nu under mina jobbiga första veckor. Illamåendet är nästan konstant.
Trots det, går det ganska bra att få i sig mat. Endel kommer dock upp på morgonen eller sen kväll. Men oftast får jag behålla maten i magen.
Ont i tjejmagen. vet inte omdet är växtvärk eller nåt.

Aptiten är som sagt ganska bra, men det somär gott ena dagen och går bra att äta, kan vara katastrofalt nästa dag. jag kan bli illamående bara av lukten av maten, äyer jag den, kommer den garanterat upp igen...
Matlådor är bara att glömma.


magen i v. 8 eller v.10


3 maj.

Det var några dagar sedan jag skrev.
Illamåendet har tilltagit. Äter mina tabletter vid behov. När jag ska jobba och så. Men ibland hjälper dem inte iaf.
Det är jobbigt, men går väl över snart får vi hoppas.
Jag längtar till dec, fast det är långt dit.
Just nu är den främsta längtan till 15 maj, examen, samt 18maj sommarjobbet =) hoppas att det går bra. Att jag trivs och allt rullar på. Vill så gärna bli duktig på just DET! =)
Ett jobb på förlossningen, vem kunde ana det för 1 år sedan?
Helt underbart. Hoppas jag att det blir iaf.
Det är tufft jobb. Men det måste gå bra.

Nästa helg skall jag träffa mina vänner. Det ska bli så mysigt.
vi ska fika och prata framtid, samt en hel del goda minnen. =)
verkar som alla (boende i sverige) kan komma. Trevligt. En sån träff var det LÄNGESEN vi ordnade.

Magen är svullen på eftermiddagarna samt kvällarna. Jobbigt. Det är då illamåendet är som mest okontrollerbar.
Jag ska börja ta bilder. Snart.
Jag är i v. 7 eller 9 nu...
blir i v. 8 eller 10 till helgen.

RSS 2.0