V 18 (17+0)

Mycket har hänt. Inte orkat skriva i bloggen på ett tag...
Men jag mår bra! =) Strålande bra, lite ont i ryggen, svanken samt halsbränna, men vad gör det?! =)
Om 2 veckor är det äntligen dags för RUL! Spännande, men endå lite läskigt, Har inhandlat mkt till bebis redan så det är bäst för den lilla att den är frisk och kry ;P
Vagnen och babyskyddet till bilen står fint i källaren och väntar på att bli använt... Tvättar upp lite saker till vagnen idag, åkpåse och vindskydd...bla.
Har även införskaffat vinteroverall till bebis dag, hela 2 st =) så dem ska vi tvätta upp också. Impulshandlar saker på löpande band. AJJABAJJA! Men det är ju billigt iaf =)
Nu eftersöks babygunga med vibrationer och ljud, bärsele/bärsjal. Örngott och lakan till spjälsäng/vagn.
Men det får nog vänta någon månad. =) om jag inte hittar några billiga fynd vill säga =)
Begagnat is tha shit!

Åh nej!

Jaha då var det dags igen.. var hos tabdhyginisten idag och diagnosen: inflammation i tandköttet. Jag kände mig så ledsen och äcklig. Varför får jag alltid så dåligt tandkött och tänder under graviditeterna?
Läste på lite och har fått mer info ang, det. Det är helt normalt. Många som får det under graviditet. Problemet för mig är att jag alltid mer eller mindre verkar ha en lindrig inflammation i tandköttet. Gravid eller inte. Men att en graviditet med alla hormoner, nya matrutiner gör det hela värre och utvecklas.
Nu har jag fått instruktioner om en mellanrumsborste som jag ska använda med en specialtandkräm. Hoppas det blir bättre snart. Jobbigt att blöda och ha ont i tandköttet efter varje borstning.

v. 14 i morgon.

Det är ganska upp o ner i känslorna att vara gravid. Jag är glad, superglad naturligtvis. Men är det lätt? Nej, inte direkt. Ganska jobbigt och irriterande, men ändå så himla mysigt ibland.
Ja, bara i v. 14 i morgon. Tiden går ganska så stilla tycker jag medan Thomas tycker den flyger fram. Förra veckan sa han va, redan v 13? du var ju nyss i v. 10 . Mmmm
Lång väg kvar. Magen kommer växa så såååå stor. Redan en rejäl kula där på magen...
I morgon är det dags att ta nya prover ang. min sjukdom. Är så nervös. Sjukt nervös. Vet ju att det bara är en tidsfråga innan jag får gå på kortison snart igen.
Vill bara få må bra... slippa oroa mig.
Nästa onsdag är det dags att träffa läkaren och göra en graviditetsplanering också. Ska bli spännande. Hoppas att få mig en liten titt på den lilla också. =)
Vi får se.
Nu har bebis i magen varit på skara sommarland och åkt karuseller i mängder =)
Snart blir det kolmården. På fredag om allt går som planerat.
Har börjar bli trött igen... trots järntabletter. Sover oroligt på nätterna.Vet inte om det är stressen och oron som spökar?!
Mmm.. Det är som det är...
Snart är det dags att lägga upp magbilder. =)

RSS 2.0