v. 21. (20+0)

Sömnlösheten gör mig galen! Har varit ledig 6 dagar från nattjobb, men inte är jag utvilad för det. Tråkigt, men sant... jobbnatt väntar,
Och nästa vecka fläskar vi på och tar 3 nätter på raken. Det är väl bara hoppas man är ledig länge sen... mitt i schemabryt så jag är väl på`t igen efter 1-2 dagar. suck. Jag är såååå positiv idag!
NOT!
Men det är väl såhär det är... upp o ner, ner o upp...
Trombocytvärdena ligger iaf bra igen, så lite glad är jag väl innerst inne.

Ultraljud snart! (v. 20, 19+0)

Idag är det dags =) Är supernervös och börjar bli rädd att nåt ska vara avvikande =S Men det är väl som det ska kännas. Älskar ju bebis och är fäst vid den. Allt kommer bli bra! <3

v. 19 (18+6)

I morgon är det dags för RUL =) Som vi har längtat!
Mår bättre i kroppen. Tror trombocyterna börjar höjas! Hoppas iaf. Lite ont i magen, som mensvärk har jag haft till och från. Men läste att det är vanligt då livmodern växer mkt just nu. Har varit ledig flera dagar nu. Skönt. Fullt upp... ska passa på och vila de sista dagarna innan allt rullar på i sin vanliga takt igen Kevin börjar dessutom 1:an på måndag. Vi har en stor kille hemma nu. =)

Nu har det hänt!

Då var vi där igen... Dippen på trombocyerna. =/ Låg på 41 idag, man ska ligga över 150, helst vid 200.
Ha is i magen är det som händer nu.
om 2 veckor är det nya prover. Får se om kroppen orkar vänta så länge utan blödningar. Förhoppningsvis vänder det snabbt, upp o ner, ner o upp... så är värdena på mig under en graviditet. Det har vi lärt oss... Förr eller senare kommer min hemska medicin Prednisolon in i våra liv igen... gaaah, blir uppsvälld och jäklig. Men frisk (are)! och utom fara för livet! Det är huvudsaken. =) v. 19 nu. Bara 20-21 veckor kvar sen är vi i bebisdimman igen! =)
Kommer säkert använda bloggen och skriva av mig om mina orosmoment ang detta med blödningsrisken igen. Ibland kan det kännas bra att få ur sig allt. Känns lättare då. Må bara allt gå lika bra som det gjort tidigare.

RSS 2.0