Kan vara dags... =)

Förväntansfull... har molvärk i livmodern. Är det äl dags? Lite igenkännande symtom... tog ett äl test nu i kväll som visade en mkt svagsvag linje (spöksteck?!. Tolkar det som att det kan vara på g =) Kanske bara är önsketänkande. Ska ta om det i morrn. =)
När äl nu behagar att komma är jag redo! Bring it on!

November bebis planeras! =)

Börjar sakta men säkert hitta tillbaka till livet igen...
Siktar in oss på nybakande...
Ska bli spännande. Längtar <3 
Har räknat ut att det kan bli nov bebis och äl kommer närmaste veckan. och att det tar sig direkt såklart. =)
Det låter bra. Siktar in oss på BF 24 nov. Mitt BF för 30 år sedan. Men jag kom 9 dagar senare.
 
 

Saknad!

Saknaden är ofantligt stor efter vår lilla bebis...
Jag fattar inte hur man kan bli så fäst så fort... visste ju längst inne att det kunde hända, men trodde inte det skulle hända oss,,,
Det blir väl bättre... snart. Många tårar som faller... utom och inom mig!

Det är över nu! =(

Blir ingen oktober bebis för oss... =( lilla pyret kom ut i morse. Känns tråkigt, men endå var det bra att jag verkligen fick se "det"... så jag slapp oroa mig och fundera om det var ett MF eller ej, då blödnngen kom. Besvikelsen är ett faktum, men bara att se framåt...
Kanske blir en dec-jan bebis i stället...

HJÄLP!!!!

Jag blöder!!!!!! Allt började när jag var på rutinkontroll med Kevin på astmamottagningen på sjukhuset. Gick på toa och fick lite blod på pappet... åkte och handla efter det, kände av att nåt var fel, hämtade Pizza och där kände jag att det rann nåt... förstod direkt att det var blod som kom... Nu har det blött konstant i 8 timmar som en lätt mensblöding, färskt blod, inga klumpar... lite ont i magen hade jag första timmarna. Känns så...ofattbart!
Bebisen kanske är borta.
Men vi lever fortfarande på hoppet att blödningen har andra orsaker...
Ska ringa BM i morrn och fråga om jag inte kan boka in ett VUL och få se om bebis lever eller ej i nästa vecka...
Då är jag i v. 7, lilla <3 skall då slå! Håller tummarna att blödningen slutar och att bebis lever!
vet inte vad jag ska kännna och tro... ska jag ställa min in på ett mf eller tro att lilla <3 lever?!

Trötta jag!

Livet känns lite upponervänt... =/
Det kommer väl ordna sig, men just nu trött, trött, trött,... Det känns som barnen blir missunnade. =( Hemsk känsla... 
Vill bara att det ska bli dags att föda nu, eller ja åka hem från BB rättare sagt så vi får börja vårt nya liv och familj tillsammans... =) 
Är rädd att livet inte blir som jag tänkt mig, med tanke på tidigare erfarenheter kommer det säkert ta tid innan livet hanmnar i balans igen efter förlossningen...
Blir arg på mig själv, varför? Varför utsätter jag mig själv och andra i familjen för detta igen?
Svar: Vi blir förgyllda på det mest underbara sätt. Barn är underbara och att vara mamma är det finaste och viktigaste jag gjort i mitt liv. 
Ok, det är värt det... i slutändan. 
Men jag är rädd, vad är jag rädd för? 
Ja, att tappa greppet om allt och bli galen!!! 
Mm... galen är ingen bra egenskap på en mor.
Men det kommer säkert gå bra.
Tänk om jag bara fick sova lite mer... man tänker lite klarare då.

Kommit till insikt!

Nu känns det att jag är gravid... Tröttheten har slagit till ordentligt!!!! =/ Gud, va jag är trött och orklös... lite deppig. Igår ifrågasatte jag (för mig själv) om jag verkligen skall ha ett barn till nu...
Tror det var verkligheten som kom ikapp mig, inser att inget kommer bli sig likt mer,,,,
Vi fyller ju 30 år både jag och Thomas och jag tänkte att vi kunde unna oss en utlandsresa, ev bara han och jag, men...
Pengarna kanske inte räcker till... det kommer väl kosta lite nu när vi måste köpa allt till bebis igen... dumt att sälja det, men det var säkert bra att få extra pengar då... får tänka så.
Mmm... Vi får hålla utkik på billiga resor och försöka få undan lite pengar...
30 år måste ju firas på nåt speciellt sätt iaf.
Thomas blir orolig för mig, han säger att jag är gravidtokig (ev. 30 år krisig) Jag brukar nöja mig med mindre. Jag är nog ganska snål, eller sparsam vill jag nog kalla det, därför blev han lite paff när jag helt plötsligt letade resor i panik. Jag kände mig ärligt talat manisk. Kunde inte sluta! Läskigt. Men idag har jag kommit på andra tankar...
Funderar på en spa weekend på Hasseludden kanske... lite avkoppling, go mat, sällskap med min finaste man! <3 Det är allt jag önskar, egentligen!
Men någon gång skall jag ta mina barn och man utomlands, men det är kanske bättre att vänta ett tag, spara undan pengar och verkligen åka dit vi vill, Fint hotell, All inclusiv, bra pool, kanske vattenland i närheten (för barnen) god mat, bra miljö...kosta vad det kosta vill...
Har insett att vi inte kommer kunna bo i vår lägenhet för alltid... Har ju bara en liten 4:a. Vi behöver större inom 1-2 år. Helst köpa nåt eget. En 5:a, detta område vore ju bäst då Kevin går i skolan här och både jag och Thomas jobbar i närheten... Det är väl inte gratis det heller. Ja pengar pengar! Varför är man inte miljonär?


GRAVID 2-3 veckor (v. 5) =)

4 dagar har gått sedan jag fick vetskapen om att jag är gravid. Idag är det självaste BIM dagen... I går blev jag nyfiken om HcG halten ökat i kroppen eftersom jag fick ett svagt streck när jag testat förut. Tog en ny teststicka men den visade fortfarande på svagt streck vid testlinjen.. Jag blev lite smått panikslagen för ett tag, men Thomas lugnade mig.. det var ju iaf ett streck som visar att jag är gravid.
I morse tog jag ett test med Clearblue digital och den visade GRAVID 2-3 veckor. Så min uträkning stämmer nog. Är i v.5 (4+0) idag... =) Har nyss ringt BM som skall ringa upp om ett par minuter. Lite nervös. Vet ju inte vem som svarar, De flesta känner jag ju till där på mottagningen. Har ju jobbat med många utav dem på gyn/bb/förlossningen....
mysigt! Än så länge älskar jag att vara gravid =)

Helt magisk känsla...

Känner lycka och tacksamhet över det lilla mirakel som sker i magen...!!! <3 Helt ofattbart att hen är där nu och skall växa sig stor! Vi tog steget och vågade skaffa barn igen. Hoppas det blir så bra som vi önskar! Mina känslor är lite "all over the place" =)
Vi har mycket att se framemot, men även kämpa emot!
2013 blir ett underbart år!

YEEES! <3

Har tagit 3 nya gravtest idag! Alla visade att jag är gravid!!!!!!! =)
Vi blir 5 i familjen ca 20 oktober 2013! Hur underbart är inte det. <3 Lycklig!

Vaaaa!!! =)))

"...Kan jag tro det jag ser, känslan är utan gränser, ofattbart det som hänt här i en himmel utan slut! En helt ny värld som öppnar sig... " =)
Ja, vet inte vad jag ska tro, MEN..
Jag bara kände för att göra ett gravtest sådär ca 4-5 dagar innan BIM. och gissa vad....=O
Fick ett svagt streck där testlinjen är (kunde se det tydligt) som letade sig lite starkare efter en stund (efter testtiden) på en teststicka... Kan det vara så att jag är gravid?! =)) (Har aldrig fått sånt förut när jag testat)
Bara att vänta och se... ska försöka vänta in fredagen och testa igen och om det är lika starkt eller starkare (vilket det borde vara) så köper jag ett Clearblue digital och får det mer bekräftat med ett GRAVID eller INTE GRAVID. Spännande och chockande...
Har googlat på nätet ett bra tag och det visar sig att det är många som fått neg besked efter ett sånt test som jag fick idag... trodde inte man kunde få ett pos. test om man inte var gravid.. Borde inte vara så hög sannorlik på det
Jaja, det tog iaf ner mig lite på jorden...
Jag har ju ingen anning vilken vecka jag är i, i sånt fall... Borde vara i v. 4-5...
Känner att jag går händelserna i förväg... =)
Än är det inte klart... och det finns ju en hög risk för missfall också. Men så vill jag inte tänka..
Galet snurrigt i mitt huvud är det nu iaf och än så länge lycklig och förväntansful i hela kroppen!!! =)

snart,,,

hoppas och längtar till nästa vecka. Kan inte hålla mig från att testa så fort det bara går...

Paket =)

Är mer stabil nu... känner livet sakta men säkert leta sig tillbaka... ca 1 vecka kvar innan Bim! Hade fått lite bebiskläder och spjälskydd av en vän och kollega i ett "paket" idag på jobbet! <3 Hon är så rar och det gjorde mig så glad!

Förvirrande tillstånd....

Man kan väl nästan hoppas att mina symtom är gravid relaterade... vore dock lite tidiga om jag förstått min kropp rätt..
Jag är sur, hormonstissig, kortstubin. irriterad, TRÖTT. Har molvärk i magen, livmoden och h. äggstocken... vilket också är jobbigt, (såklart!) Mår illa på kvällarna så pass att jag sitter på toan och hulkar mig, men det kommer inget. Ja vi får se... hoppas dock på att vad det än beror på, att det försvinner GENAST! Orkar inte vara så här längre. Känns som man inte vet varken A elller B, ett förvirrande tillstånd har infunnit sig i min kropp. Jag är ingen bra fru, mamma, vän eller arbetskollega nu.

RSS 2.0